Viktoria Semkina

Sihteeri

Tavoitteeni on aina jättää asiakkaillemme positiivinen vaikutelma ja varmistaa, että heidän kokemuksensa kanssamme on mahdollisimman miellyttävä. Hyvä asiakaskokemus on minulle ensisijainen tavoite, ja teen kaikkeni, jotta jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Sihteerin työssä parasta on se, että saan järjestää henkilökuntamme aikataulut ja hoitaa kaikki toimiston rutiinityöt niin, että kaikki toimii sujuvasti ja tehokkaasti.


Kuka olen?


Olen sihteeri MEDFINillä ja asiakaspalvelu on minulle sydämen asia. Työelämässä vahvuuksiani ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ihmisläheisyys. Minulla on laaja kokemus asiakaspalvelusta sekä hoitotyöstä, sillä olen pitkään työskennellyt varhaiskasvatusalalla. Pienemmätkin potilaat ovat erityisen lähellä sydäntäni, ja toivotan heidät aina lämpimästi tervetulleiksi.


Miten vietän vapaa-ajan?


Vapaa-ajallani vietän mielelläni aikaa kahden koirani, Chloen ja Lanan, kanssa. Nautin ulkoilusta ystävien ja perheen seurassa sekä rakastan matkustamista. Näiden harrastusten kautta saan paljon energiaa ja inspiraatiota, jotka heijastuvat myös työssäni.

Takaisin

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu