Vasektomia – radikaalinen miesten ehkäisykeino*

Leikkauksen ja leikkauksesta toipumisen seurannan suorittaa kirurgi, jolla on toimilupa ja pitkä kokemus urologiasta. Leikkaus suoritetaan paikallispuudutuksella.


910.15 €** – päiväkirurgisen toimenpiteen hinta, johon sisältyvät leikkauksen suorittamismahdollisuuden ennakkoarviointi, lakisääteisten asiakirjojen laadinta (lomake ST1), kirurgin ja sairaanhoitajan työ, histologinen tutkimus, paikallispuudutus ja leikkauksesta toipumisen seuranta.


* Kuten muutkaan ehkäisykeinot, vasektomia ei suojaa raskaudelta 100-prosenttisesti.

** Hintaan ei sisälly poliklinikkamaksu.

Miehen sterilisaatio on tehokkain ehkäisykeino. Se ei aiheuta mitään muutoksia miehen elimistössä. Leikkaus on helposti siedettävä, ja siitä toipuminen on nopeaa. Suomen laki sallii miehen sterilisaation yhden lääkärin päätöksen perusteella, jos potilas on täyttänyt 30 vuotta tai hänellä on jo kolme lasta.


Voit varata konsultointiajan ajanvarausjärjestelmän kautta. Ennen vasektomian suorittamista saat kaikki tarvitsemasi tiedot kyseisestä toimenpiteestä ja sen seurauksista ja täytät ST1-lomakkeen.

Voit tutustua hinnastoon tästä.

Lääkärimme Jelena Aleksejenkova on kirurgi, jolla on pitkäaikainen työkokemus urologiasta muun muassa Helsingin yliopistollisen sairaalan urologian poliklinikalta.

Voit varata konsultointiajan ajanvarausjärjestelmän kautta. Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, voit soittaa klinikan aukioloaikoina ajanvarausnumeroon +358 10 574 39 70.

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu