• Olet tässä:
  • Etusivu
  • Info
  • Verkkoajanvarauksen käyttöehdot

Lääkärikeskus MEDFINin verkkoajanvarauksen käyttöehdot

Lääkärikeskus MEDFINin verkkoajanvarauksen käyttöehdot

Nämä käyttöehdot säätelevät Lääkärikeskus MEDFINin omistaman ja ylläpitämän verkkoajanvarauksen käyttöä. Käyttäessäsi Lääkärikeskus MEDFINin verkkoajanvarausta hyväksyt kyseiset käyttöehdot.

Laitteistovaatimukset

Käyttääksesi verkkoajanvarausta tarvitset yhteyden internetiin ja verkkoselaimen (Mozilla Firefox 12.0 tai uudempi, Google Chrome versio 24 tai uudempi, Safari 12.0 tai uudempi). Käyttäjä on aina vastuussa laitteistonsa ja ohjelmistonsa ajantasaisuudesta ja soveltuvuudesta palvelun käyttöön.

Kirjautuminen verkkoajanvaraukseen

Varataksesi ajan sinun on rekisteröidyttävä. Jos olet asioinut Lääkärikeskus MEDFINissä, tietosi on jo tallennettu tietojärjestelmäämme ja voit varata ajan ilman rekisteröitymistä. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä ensimmäisen varauksen aikana.


Videovastaanotto vaatii kertaluonteisen tunnistautumisen, joka tehdään varauksen yhteydessä suomalaisilla pankkitunnuksilla. Jos asut ulkomailla, voit todistaa henkilöllisyytesi kuvalla passista ja nimellesi rekisteröidyllä matkapuhelinnumerolla. Suomalaisten tunnistautuminen on mahdollista vain suomalaisilla pankkitunnuksilla.


Ennen lähivastaanottoa tehdään kertaluonteinen henkilöllisyyden todistaminen kuvallisella henkilöllisyystodistuksella Lääkärikeskus MEDFINin vastaanottotiskillä.

Ajanvaraus työterveyshuollon vastaanottoon

Jos hoitopalvelut sisältyvät yrityksesi työterveyshuoltosopimukseen, voit varata ajan lääkärille tai sairaanhoitajalle verkossa tai käyttää suojattua chattiamme.


Jos et pääse kirjautumaan työterveyshuollon ajanvaraukseen, ilmoita siitä työnantajallesi, jotta hän syöttää tietosi järjestelmäämme.


Jos hoitopalvelut eivät sisälly yrityksesi työterveyshuoltosopimukseen, voit tehdä varauksen ainoastaan "Yksityisasiakkaat"-osiossa ja maksaa palvelun itse.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksesi puhelimitse tai verkkosivuillamme. Aloita valitsemalla ylävalikosta "Varaa aika" ja sen jälkeen "Peru varaus". Vaihtoehtoisesti valitse "OmaMEDFIN" ja kirjaudu sisään henkilötunnuksellasi tai puhelinnumerollasi. Valitse sitten peruttava varaus.


Jos et pääse varatulle vastaanotolle, peru varauksesi vähintään 12 tuntia ennen sovittua aikaa. Pidätämme oikeuden periä sakkomaksun myöhään perutusta varauksesta.

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu