Yksityinen lääkärikeskus MedFIN on vuonna 2004 perustettu sataprosenttisesti suomalainen yritys

Y-tunnus 1910471-5

Rajoitetulla vastuulla toimiva yhtiö Euromedfin OY

Rekisteröity tavaramerkki (TM): MedFIN,

Toimiala: Terveyskeskukset, yksityiset lääkärit ja heihin liittyvät lääkäripalvelut (86220)

Me harjoitamme toimintaamme Suomen sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä toimiluvalla ja tarjoamme lääkäripalveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille (Työterveyshuolto):

  • yleis- ja erikoislääkärien vastaanotto,
  • työterveyshuolto yrityksille (Työterveyshuolto),
  • luomien ja muiden ihomuutosten poisto,
  • verkkolääkärin videokonsultointi,
  • laboratorionäytteet ja -tutkimukset,
  • EKG-tutkimus,
  • kirurgiset toimenpiteet avohoitona
  • ajokorttitodistus, lääkärinlausunnot ja hakemukset.

Yhteistyökumppanimme MESQ tarjoaa asiakkaillemme erilaisia esteettisiä hoitoja: mesq.fi

Lääkärikeskuksemme Helsingin Ruoholahdessa

Avoinna ma–pe klo 8.00 alkaen. Voit hakea palveluita meiltä henkilökohtaisesti tai etäpalveluna (chatin kautta tai videokonsultaation avulla).

MEDFIN med center
Voit hakeutua yleislääkärin vastaanotolle, jos tarvitset sairauden diagnostiikkaa tai hoitoa, sairaustodistuksen, muita todistuksia ja lausuntoja, lääkemääräyksen ja lähetteen tutkimuksiin tai lähetteen erikoislääkärille (mm. valtion terveyshuoltojärjestelmässä).
Pyrimme tarjoamaan yritysasiakkaillemme ja yksityisille yrittäjille maan parhaat työterveyshinnat. Se koskee erillisistä toimenpiteistä tehtäviä sopimuksia sekä lain määräämiä pakollisia vuosipaketteja, joiden hinnat ovat ennalta arvattavia ja kiinteitä.
Lääkärikeskuksemme on monien vuosien aikana erikoistunut luomien, papilloomien, hemangioomien ja muiden ihokasvainten poistoon sekä niiden hyvänlaatuisuuden arviointiin. Ollessamme kyseisten palvelujen johtavia asiantuntijoita Suomessa tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisen, pehmeän luomenpoistomenetelmän nimeltään radiofrequency (”kylmä laser”).
Lääkärikeskuksessamme toimivilla lääkäreillä on pitkä kokemus naisten- ja virtsaelintautien hoidosta. Diagnostiikan ja hoidon lisäksi he suorittavat avohoitona lääketieteellisiä toimenpiteitä.
Tarjoamme potilaille videovastaanottoa (pikaviestintä ja videokonsultointi) heidän ollessaan kotona tai työpaikalla. Verkkolääkäripalvelun avulla olemme valmiit todentamaan muun maan kansalaiselle tämän hoitavan lääkärin lääkemääräyksiä ja laatimaan suomalaisissa ja eurooppalaisissa apteekeissa hyväksyttäviä lääkemääräyksiä.

Voimassa oleviin hintoihin voi tutustua tässä.

Voit varata konsultointiajan verkkopohjaisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulla ei ole Suomessa henkilötunnusta, varataksesi ajan vastaanotolle soita keskukseen sen aukioloaikana puhelimitse +358 10 574 39 70.