Palvelut

Yksityinen lääkärikeskus MedFIN on toiminut Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä toimiluvalla vuodesta 2004. Kaikki lääkärimme ovat valmistuneet alalle Suomessa, Virossa tai Venäjällä, ja heillä on suomalainen toimilupa sekä pitkä työkokemus Suomen julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ammattilaisen tehtävistä.

Otamme potilaita vastaan ajanvarauksilla, joita voi tehdä myös samana päivänä.

Yleislääkärin vastaanotto

Tarjoamme sekä aikuisille että lapsille mahdollisuuden hakeutua yleislääkäriemme vastaanotolle sairauksien diagnostiikan ja hoidon asioissa, hakea sairauspoissaolotodistuksia, lääkärintodistuksia ja -lausuntoja, lääkemääräyksiä, teettää laboratoriotutkimuksia sekä hakea lähetteitä erikoissairaanhoitoon (myös julkisen terveydenhuollon puolelle).

Gynekologia ja urologia

Meillä ottavat potilaita vastaan lääkärit, joilla on pitkä kokemus gynekologiasta ja urologiasta. Sairauksien diagnostiikan ja lääkityksen määräämisen lisäksi he suorittavat yleisimpiä avohoitona toteutettavia toimenpiteitä.

Luomen poisto

Lääkärikeskuksemme on vuosien mittaan erikoistunut luomien, papilloomien, hemangioomien ja muiden ihokasvainten poistoon sekä niiden hyvänlaatuisuuden arviointiin. Ollessamme alan johtavia asiantuntijoita Helsingissä tarjoamme asiakkaillemme innovatiivista, säästävää luomenpoistomenetelmää – rf-ablaatiota (engl. radiofrequency ablation), jota kutsutaan myös nimellä ¨kylmä laser¨.

Etäpalvelut

Potilaamme voivat hyödyntää etälääkäripalveluja (pikaviestintää ja videokonsultaatiota) helposti kotoa tai työpaikalta käsin.

Voit tutustua hinnastoon tästä.

Voit varata konsultointiajan ajanvarausjärjestelmän kautta.