Asiantuntijat

Valeria Dansson - Asiantuntijat | MedFin
Valeria Dansson

LL, vastaava lääkäri

Vuonna 2004 perustin lääkärikeskus MedFinin, jonka omistajana ja johtajana olen toiminut tähän päivään saakka. Yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä on antanut perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta.

KATSO LISÄÄ

Krassimir Tchernev - Asiantuntijat | MedFin
Krassimir Tchernev

LL, yleislääkäri

Kokeneena yleislääkärinä yritän aina löytää lyhyimmän polun oikeaan diagnoosiin, jotta potilas toipuu mahdollisimman nopeasti.

KATSO LISÄÄ

Andrei Romu - Asiantuntijat | MedFin
Andrei Romu

LL, yleislääkäri

Uskon, että ystävällinen suhtautuminen potilaaseen on välttämätön osa lääkärin ammattitaitoa. Kohtelen potilaita aina samalla tavalla, kuin kohtelisin perhettäni ja ystäviäni.

KATSO LISÄÄ

Larissa Koivuniemi - Asiantuntijat | MedFin
Larissa Koivuniemi

LL, yleislääkäri

Työssäni minulle on tärkeää kuunnella ja kuulla omaa potilastani sekä reagoida ajoissa ja yrittää auttaa sataprosenttisesti.

KATSO LISÄÄ

Marina Meier - Asiantuntijat | MedFin
Marina Meier

LL, yleislääkäri, gynekologiset palvelut

Olen kulkenut pitkän tien erikoisalallani, ollut mukana tuhansissa synnytyksissä, leikannut ja hoitanut lukuisia naisia.

KATSO LISÄÄ

Jelena Aleksejenkova - Asiantuntijat | MedFin
Jelena Aleksejenkova

LL, kirurgian erikoislääkäri

Minulla on pitkä kokemus kirurgina. Reilut 6 vuotta olen toiminut Helsingin yliopistollisen sairaalaan urologian poliklinikalla. Olen hyvin positiivinen ihminen ja pyrin tarjoamaan jokaiselle potilaalleni sydämellistä ja empaattista hoitoa.

KATSO LISÄÄ

Veronika Tuusberg - Asiantuntijat | MedFin
Veronika Tuusberg

Vastaava sairaanhoitaja

Auttaminen ja ihmisistä huolehtiminen ovat kutsumukseni. Antaessani pistosta, ottaessani näytettä tai auttaessani lääkäriä toimenpiteessä pyrin aina luomaan potilaalle mukavan ilmapiirin.

KATSO LISÄÄ

Elena Raku - Asiantuntijat | MedFin
Elena Raku

Sairaanhoitaja

laboratorio@medfin.fi

puh. +358 50 378 4210

Lapsuudesta lähtien olen tietoisesti kulkenut kohti unelmaani olla sairaanhoitaja. Tarkkaavaisuus, sosiaalisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä ammatillisia ominaisuuksiani.

KATSO LISÄÄ

Yulia Simos - Asiantuntijat | MedFin
Yulia Simos

Sairaanhoitaja

yulia.simos@medfin.fi

puh. +358 45 645 9315

Lapsuudesta lähtien minulla on ollut avoimuutta ja halukkuutta auttaa kanssaihmisiä. Toteutan nämä ominaisuudet, sairaanhoitajan ammatissa kun aloitin työskentelyn MedFIN: ssä.

KATSO LISÄÄ

Olga Loginov - Asiantuntijat | MedFin
Olga Loginov

Hallintopäällikkö

olga.loginov@medfin.fi

puh. +358 50 911 3404

Haluan omalla panoksellani tehdä Lääkärikeskuksesta paikan, josta saa aina hyvää palvelua. Iloisella ja positiivisella työotteellani pyrin varmistamaan, että asiointisi Medfinissa on mukava kokemus.

KATSO LISÄÄ