Veronika Tuusberg

Vastaava sairaanhoitaja

Auttaminen ja ihmisistä huolehtiminen ovat kutsumukseni. Antaessani pistosta, ottaessani näytettä tai auttaessani lääkäriä toimenpiteessä, pyrin aina luomaan potilaalle mahdollisimman mukavan ilmapiirin ja antamaan hänelle hiukkasen lämpöä. Näin hoitoon liittyvät vaivatkin on helpompi kestää. Pidän erityisesti mesoterapiahoidon antamisesta, ja annan myös plasmahoitoja. Se on lähes kivutonta, ei juuri aiheuta mustelmia, ja tulokset ovat hämmästyttävän hyviä.


Kuka olen?


Olen valmistunut 2010 Tarton sairaanhoito-oppilaitoksesta. Siitä lähtien olen ollut töissä Suomessa erilaisissa hoitolaitoksissa. Vuodesta 2014 olen ollut MEDFINin palveluksessa.

Työnkuvaani kuuluvat laboratoriotutkimukset, lääkäreiden avustaminen sekä laitteiden ja lääkkeiden tilaukset. Annan myös esteettistä plasma- ja mesoterapiahoitoa. Työssäni pidän kaikkein tärkeimpänä korkeaa ammattitaitoa ja potilaasta huolehtimista. Jokainen asiakas on minulle ainutlaatuinen yksilö.


Kuinka vietän vapaa-aikaani?


Olen kasvissyöjä, harrastan joogaa, hengitysharjoituksia ja ratsastusta. Kaikenlainen uuden oppiminen kiinnostaa. Pidän eläimistä, kotona minulla on kaverina Samanta-koira.

Takaisin

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu