MedFin

Tea Sikanen

Työterveyshoitaja

Olen yrittäjäperheen tytär, joten ymmärrän hyvin yrittäjien tavoitteet ja haasteet. Terve työntekijä on jokaisen etu, koska voidessamme hyvin se näkyy niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Vastaanotollani asiakas on aina oman elämänsä asiantuntija ja minun tehtäväni on auttaa asiakasta näkemään omat arjen/terveyden haasteet sekä antaa työkaluja terveyden edistämiseen.

Kuka olen?

Olen valmistunut sairaan- ja terveydenhoitajaksi vuonna 2020. Olen työskennellyt mielenterveyspuolella, vanhusten parissa sekä äitiys- ja lastenneuvolassa. MedFinillä olen työskennellyt vuoden 2021 alusta alkaen.
Työskennellessäni terveydenhoitajana haluan tehdä merkityksellistä työtä ja tavoitteenani on antaa jokaiselle asiakkaalle jokin vinkki terveyden edistämiseksi. MedFinillä työskentely on minulle unelma, sillä pääsen joka päivä työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa.

Kuinka vietän vapaa-aikaani?

Vapaa-ajalla käyn ryhmäliikunnassa sekä vietän aikaa ystävien ja perheeni kanssa. Tykkään myös leipoa herkkuja, retkeillä ja katsoa erilaisia dokumentteja.

Takaisin