Marina Meier

LL, yleislääkäri, gynekologiset palvelut

Olen kulkenut pitkän tien erikoisalallani, ollut mukana tuhansissa synnytyksissä, leikannut ja hoitanut lukuisia naisia. Koen aina vilpitöntä iloa nähdessäni, että antamani hoito parantaa potilaan elämänlaatua. Olemme kaikki erilaisia: yksi haluaa lapsia, toinen tekee uraa; yhdellä on rakas aviomies rinnallaan, toinen vielä etsii elämänkumppania. Yritän ensisijaisesti ymmärtää ja auttaa jokaista naista.


Kuka olen?


Minulla on yli 20 vuoden kokemus synnytyslääkärinä ja gynekologina Suomessa. Vuodesta 2008 olen ollut töissä MEDFIN-lääkärikeskuksessa, ja vuodesta 2009 olen pitänyt yksityisvastaanottoa Mehiläisessä. Parasta osaamistani ovat raskauden seuranta ja synnytykset sekä hormonaalisten häiriöiden ja vaihdevuosiin kuuluvien muutosten hoito. Kannatan säästäviä gynekologisia hoitomenetelmiä ja leikkauksia.


Kuinka vietän vapaa-aikaani?


Perhe ja ystävät ovat tärkeintä elämässäni, sitten tulevat potilaat ja työ. Minulla on aikuinen tytär - korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri - ja pieni tyttärenpoika, elämäni päivänsäde . Harrastan teatteria ja musiikkia ja arvostan seurustelua mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

Takaisin

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu