Harri Hakkarainen

LL, LitM, yleis- ja urheilulääkäri

Pyrin työssäni selvittämään vaivojen taustoja huolella ja vaikuttamaan niihin ennaltaehkäisevästi ja vaivaa tehokkaasti hoitaen.


Kuka olen?


Olen valmistunut 1995 urheilufysiologiksi ja -valmentajaksi Jyväskylän Yliopistosta. Lääkäriksi olen valmistunut 2005 ja toiminut huippu-urheilun parissa 33 vuotta ensin valmentajana ja myöhemmin valmentajalääkärinä. Kokemusta minulla on yleisurheilusta, jääkiekosta, F1-urheilusta, maastohiihdosta ja lento-sekä jalkapallosta. Urani aikana olen tehnyt töitä myös työterveyslääkärinä Suomen Urheiluopistolla (Vierumäki ), FINLA:n Riihimäen toimisteessä, Tuusulan kaupungilla ja työterveyden yleislääkärinä Pihlajalinnan Sellon toimipisteessä.


Tunnen pitkän urheilulääkäri-kokemuksen perusteella erityisen hyvin fyysistä työtä tekevien ammattilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen syitä ja niiden hoitolinjoja. Pyrin työssäni selvittämään vaivojen taustoja huolella ja vaikuttamaan niihin ennaltaehkäisevästi ja tietenkin vaivaa tehokkaasti hoitaen.


Kuinka vietän vapaa-aikaani?


Perhe ja ystävät ovat tärkeintä elämässäni, sitten tulee työ ja potilaat. Minulla on vaimo ja tytär sekä musta pystykorva nimeltään Omppu. Luen paljon poikkitieteellisiä lehtiä ja julkaisuja. Pyrin huolehtimaan psykofyysisestä kunnostani liikkumalla paljon perheeni ja koiramme kanssa.

Takaisin

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu

Copyright © 2024 MEDFIN

Aukioloajat:

Ma-Pe: 8:00 — 20:00

La-Su: Suljettu