suomalaista-palvelua-white-309x300 Оценка рабочего места | MedFin

Olemme auki arkipäivisin klo 08.00 - 20.00

Jos Teillä on flunssaoireita lääkärimme ottavat vastaan vain videovastaanotolla. Ajan voitte varata tästä linkistä.

Esteettiset hoidot

Meillä on ilo esitellä sinulle kumppanimme – uusi innovatiivinen veitsettömään kirurgiaan erikoistunut esteettinen klinikka MESQ. MESQ:n klinikka sijaitsee samassa rakennuksessa kanssamme, aivan omien tilojemme läheisyydessä.

MESQ:n lääkäreillä on laaja kokemus esteettisten toimenpiteiden suorittamisesta. Heidän pätevyytensä on aina viimeisimpien suosituksien mukaista, sillä lääkärit päivittävät jatkuvasti osaamistaan osallistumalla koulutuksiin, sekä alan kongresseihin ympäri maailmaa.

Suosittelemme lämpimästi MESQ-esteettisen lääketieteen klinikkaa. Heidän verkkosivuiltaan mesq.fi pääset varaamaan konsultaatioajan, sekä tutustumaan tarkemmin palveluiden hintoihin.

MESQ:n tarjoamat palvelut:

Täyteaineilla tehtävä veitsetön nenänmuodon korjaus. Vaivaton nenän muodon korjaus on nykyään täysin mahdollinen. Nenän muotoilu kestää n. 20 minuuttia, toimenpide ei vaadi nukutusta ja toipuminen on nopeaa. Toimenpiteen jälkeen potilas palaa välittömästi totuttuun elämään. Injektoitavat täyteaineet soveltuvat lähes kaikille, sillä ne koostuvat luonnonmateriaaleista, jotka ovat elimistölle helposti omaksuttavissa.

Nenän esteettiset hoidot ovat tehokkaita esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  • Nenän kuoppien ja epätasaisuuksien tasoittaminen.
  • Nenänpään pienten virheiden korjaus (epätasaisuuksien poistaminen, nenänpään kohotus).
  • Kulmikkaan nenäntyven korjaus.
  • Kyömyjen tasoittaminen tai nenänselän muodon parantaminen.
  • Epäsymmetrisen nenän hoito.
  • Nenäleikkauksen tuloksen parantaminen.

Leikkaukseen verrattuna nenän muotoilulla täyteaineella on seuraavia etuja: Hinta on 10 kertaa halvempi kuin leikkauksen hinta, eikä toimenpidettä varten tarvita nukutusta.

  • Tulos on nähtävissä heti, mutta lopullinen tulos näkyy n. 2 viikon kuluttua toimenpiteestä.
  • Korjaukseen voidaan vaikuttaa myös toimenpiteen aikana. Koska tulos näkyy heti, toimenpiteen aikana voi sopia lääkärin kanssa muutoksista alkuperäiseen suunnitelmaan ja tehdä lisämuutoksia.
  • Toimenpiteen jälkeen ei esiinny tulehduksia eikä iho punoita.
  • Korjaus täyteaineilla takaa hyvän tuloksen. Tulos kestää kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen, yksilöllisistä ominaisuuksistasi riippuen.

PRP–hoidon alussa potilaalta otetaan verinäyte ja siitä eroteltua, verihiutaleilla rikastettua plasmaa injektoidaan ongelma-alueille. Verihiutaleilla ja kasvutekijöillä rikastetun plasman injektoinnin seurauksena ihon alimpien kerrosten sidekudoksien solut alkavat tuottaa kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa, jotka lisäävät ihon sileyttä ja kimmoisuutta. Verihiutaleet käynnistävät luontaiset palautemekanismit ja solujen uusiutumisen. Tuloksena ihon verenkierto paranee, vaihduntaprosessit normalisoituvat ja iho nuorentuu.

Lääkäriasemallamme plasmaan lisätään myös nestemäistä hyaluronihappoa, joka parantaa huomattavasti hoidon vaikutusta. Toimenpide on erittäin tehokas, soveltuu kaikille ihotyypeille, on täysin turvallinen, eikä siitä aiheudu allergiaa.

Ihon biorevitalisaatiohoitoja teemme erillaisilla tuotteilla riippuen hoidettavasta alueesta. Biorevitalisaatiota suositellaan ihon nuorentamiseen ja ennen täyteainehoitoja, tukemaan niiden vaikutusta. Yleisimmin biorevitalisaatiohoitotuotteita käytetään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, kiinteyttävän ominaisuutensa ansiosta hoito soveltuu myös esim. vatsan iholle, reisiin ja käsivarsiin.

Innovatiivinen tapa kohottaa kasvoja ja muotoilla kehoa. Mesolangat ovat steriilejä ja biohajoavia lankoja, jotka asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä. Langat stimuloivat ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Käsitellyn alueen verenkierto vilkastuu parantaen kudoksen hapen ja ravinteiden saantia. Ihosta tulee heleämpi ja kiinteämpi. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta käsitelty alue on parhaimmillaan n. 2-6 kuukauden kuluttua laitosta.

Mesoboosti eli biorevitalisaatio yhdistettynä mesolankoihin ikääntymisen merkkejä vastaan. Biorevitalisaatio on tehokas hoito ikääntymistä vastaan. Se sopii kaikille ihotyypeille, koska hoito toteutetaan hyaluronihapon avulla, jota keho tuottaa itsekin. Hoidossa injektoidaan dermikseen (ihon syvään kerrokseen) hyaluronihappoa. Tuloksena on heleä ja nuorekas iho. Käytämme biorevitalisaatiossa Princess rich valmistetta, joka on erittäin hyvä ihon syväkosteutukseen ja pintajuonteiden tasoitukseen. Biorevitalisaation vaikutusaika on n. 2-3 kuukautta.

Näiden kahden yhdistelmä on tehokas hoitomuoto ikääntymisen merkkejä vastaan, sillä biorevitalisaatio kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, samalla kun mesolangat kohottavat kasvoja.

Huulten volyymin lisääminen:

Huulten volyymiä voidaan lisätä erilaisia hyaluronihappovalmisteita käyttäen, joka samalla kosteuttaa huulia. Huultenmuotoilua toteutetaan asiakkaan toiveita kuunellen ja valiten asiakkaalle sopiva hyaluronihappovalmiste ja määrä. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, joten se on lähes kivuton.

Suupielen kohotus:

Suupielet painuvat alaspäin ihmisen ikääntyessä ja se tekee ilmeestä alakuloisen. Suupielten kohotus tehdään hyaluronihapolla ja toimenpide on lähes kivuton. Suupielten nosto voidaan toteuttaa myös botuliinihoidolla.

Kasvojen kohotus injektiohoitomenetelmällä:

Injektiohoito, joka stimuloi elimistön omaa kollageenituotantoa ja täyttää tyhjiä kudoksia. Hoito antaa kasvoille volyymia, täyttää ohimoiden sisäänvetäytynyttä ihoa, korjaa nasolabiaalisia juonteita sekä tasoittaa leukalinjaa ja lisää huulten volyymiä.

Softlift:

Tehdään useita täyteaineinjektioita käyttäen. Kasvojen eri alueille valitaan sopiva hyaluronihappovalmiste ja se injektoidaan asiakkaan kudoksiin. Toipuminen on nopeaa verrattuna kirurgiseen toimenpiteeseen ja tulokset ovat välittömästi näkyvissä.

Leukalinjaa voidaan hoitaa täyteaineella. Hyaluronihappovalmisteella voidaan muotoilla leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa.

Nykyiset täyteaineet, joiden pohja-aineena on hyaluronihappo, palauttavat poskien täyteläisyyden ja nuorentavat ihoa. Poskipääalueen muotoiluun käytetään erittäin paksuja nesteitä. Täyteaineet injektoidaan kanyylin avulla syvälle ihon alle, minkä jälkeen lääkäri muotoilee poskipäät. Tulos näkyy heti. Täyteaineen pääaine, hyaluronihappo, pidättää myös kosteuden, sen takia poskipäiden muodon lisäksi paranee myös ihon kunto.

Yleisimmät hoidettavat ongelmat silmien alueella ovat tummat silmänaluset. Niihin soveltuu parhaiten hyaluronihappotäyttö tasokkaalla hyaluronihappovalmisteella. Silmäpussit korostuvat, koska niiden ympärille muodostuu juonteita ja tummia kuoppia. Me hoidamme silmäpussit täyttämällä juonteet hyaluronihapolla. Silmät näyttävät toimenpiteen jälkeen taas nuorilta ja terveiltä. Toimenpide on lähes kivuton ja tulokset ovat nähtävissä heti injektion jälkeen. Lopullinen tulos on nähtävillä noin 2 viikon kuluttua toimenpiteestä.

Voit tarkistaa hinnat ja varata ajan ilmaista konsultointia varten heidän verkkosivuillaan mesq.fi.