valeria-dansson-medfin Наши специалисты | MedFin

Valeria Dansson

LL, vastaava lääkäri

Aloitin toimintani lääkärinä 1999. Vuonna 2004 perustin lääkärikeskus MedFinin, jonka omistajana ja johtajana olen toiminut tähän päivään saakka. Yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä on antanut perusteellisen kuvan yrittämisen arjesta. Tiedän kokemuksesta, kuinka tärkeää pienyrittäjälle on aika. Hän haluaa tehdä kaiken määräysten mukaisesti, mutta niiden tulee olla ymmärrettäviä. Yrittäjän on tiedettävä mihin hän rahojaan käyttää, ja hinta-laatusuhteen tulee olla kohdallaan. Olen aina pyrkinyt siihen, että lääkärikeskuksemme työterveyshuolto vastaisi kaikkia näitä vaatimuksia.

Kuka olen?

Olen toiminut laillistettuna lääkärinä vuodesta 1999. Olen ollut työssä terveyskeskuksessa, sisätautien poliklinikan ensiavussa, ihotautiklinikalla, psykiatrisella osastolla sekä työterveyslääkärinä Mehiläisessä ja yliopistollisen sairaalan poliklinikalla, jossa hoidettiin talon omaa henkilökuntaa (olin siis lääkäreiden lääkäri ).
Vuodesta 2003 alkaen olen erikoistunut esteettisen lääketieteen pistosmenetelmiin ja antanut tuhansia tämän alan hoitoja. Olen käynyt kursseja sekä osallistunut alan ammattilaisten konferensseihin Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Venäjällä, Liettuassa, Etelä-Koreassa, Hongkongissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2007 olen käyttänyt radiotaajuuskirurgiaa luomenpoistoon. Vuodesta 2004 olen ollut omistajana ja johtavana lääkärinä yksityisessä lääkärikeskus MedFinissä.

Kuinka vietän vapaa-aikaani?

Perhe ja ystävät ovat tärkeintä elämässäni, sitten tulevat potilaat ja yritykseni. Minulla on tytär Alisa, jonka kanssa olemme hyvin läheisiä, ja musta labradorinnoutaja Taika. Pidän matkustamisesta, lukemisesta ja tanssista, ja harrastan myös laskettelua.

TAKAISIN