suomalaista-palvelua-white-309x300 Оценка рабочего места | MedFin

Olemme auki arkipäivisin klo 08.00 - 20.00

Jos Teillä on flunssaoireita lääkärimme ottavat vastaan vain videovastaanotolla. Ajan voitte varata tästä linkistä.

medfin Наши специалисты | MedFin

Olga Lensu

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri

Pitkä kokemukseni ihotaudeista ja käyttämäni hoitomenetelmät auttavat parantamaan potilaan ulkonäköä ja luomaan harmoniaa hänen elämäänsä. Kuuntelen aina potilaan toiveita ja pyrin toteuttamaan niitä parasta mahdollista ammattiosaamista käyttäen. Hyvä tahto ja huomaavaisuus auttavat myös saamaan parempia hoitotuloksia.

Kuka olen?

Olen valmistunut vuonna 1996 Pietarin lääketieteellisestä akatemiasta ja erikoistunut sen jälkeen iho- ja sukupuolitauteihin. Pietarissa pidin vastaanottoa yksityisellä lääkäriasemalla ja luennoin lääkäreille esteettisestä lääketieteestä.
Vuodesta 2005 olen ollut töissä eri hoitolaitoksissa Suomessa, mm. Helsingin yliopistollisen sairaalan osastoilla ja poliklinikoilla.
Vuonna 2017 erikoistuin Suomessa yleislääketieteen erikoislääkäriksi.
Tämä erikoistumiseni auttaa minua lähestymään potilaan ongelmia kokonaisvaltaisesti. Pystyn hoitamaan tehokkaasti ihon virus- ja sienisairauksia, psoriasista ja ihotulehduksia, mutta myös diagnosoimaan muita sairauksia, jotka voivat aiheuttaa muutoksia ihossa.
Minulla on pitkä kokemus luomien, ”hämähäkkiluomien” ja muiden ihomuutosten poistosta. Diagnosoinnissa käytän apuna dermatoskooppia. Hoidan myös keloidiarpia ja ompelen minkä tahansa vaikeusasteen haavoja.
Pyrin ylläpitämään ammattitaitoani käymällä kansainvälisissä konferensseissa. Viimeisten kolmen vuoden aikana olen osallistunut esteettisen lääketieteen kongresseihin USA:ssa, Venäjällä, Virossa ja Arabiemiraateissa.

Kuinka vietän vapaa-aikaani?

Olen kolmen lapsen onnellinen äiti, pidän matkustamisesta ja laskettelusta. Käyn säännöllisesti uimassa ja pelaan sulkapalloa, syksyisin sienestän ja kerään marjoja. Kulttuuria harrastan käymällä usein näyttelyissä ja museoissa. Olen myös teatterin ystävä, soitan pianoa, laulan ja tanssin. Puutarhanhoito ja lemmikkieläimeni ovat minulle rakkaita.

TAKAISIN