finnish flag

Olemme auki arkipäivisin klo 08.00 - 20.00

Jos Teillä on flunssaoireita lääkärimme ottavat vastaan vain videovastaanotolla. Ajan voitte varata tästä linkistä.

Asiantuntijat | MedFin

Elena Raku

Sairaanhoitaja

Lapsuudesta lähtien olen tietoisesti kulkenut kohti unelmaani olla sairaanhoitaja. Tarkkaavaisuus, sosiaalisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä ammatillisia ominaisuuksiani.

Kuka olen?

Olen Virosta kotoisin. Vuonna 1995 valmistui lääketieteellisestä korkeakoulusta ja sain sairaanhoitajan tutkinnon. Vuonna 2005 täydensin tutkintaani Laurea Ammattikorkeakoulussa. Sen jälkeen työskentelin 16 vuotta Haartmanin sairaalaan päivystyksessä. Työskennellessäni päivystyksessä sain laajasti kokemusta ensiavun tarjoamisesta vakavasti sairaille potilaille sekä potilaille, joilla on erilaisia terveysongelmia.

Vuodesta 2021 lähtien olen työskennellyt Lääkärikeskus MedFin:llä. Tehtäviini kuuluu laboratoriokokeiden ottaminen, lääkäreiden avustaminen sekä puhelin- ja sähköpostikonsultaatiot. Teen myös esteettisiä toimenpiteitä, kuten plasman nostoa ja mesoterapiaa.

Miten vietän vapaa -aikaa?

Vapaa -aikani vietän rauhallisessa kodikkaassa ilmapiirissä yksin tai ihmisten kanssa, jotka ovat minulle rakkaita. Harrastuksiani ovat kirjat, elokuva, teatteri, matkailu, kosmetologia ja urheilu.

TAKAISIN